FAQ

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Heb je voor betalen via bankoverschrijving vooraf gekozen? Dan ontvang je na het plaatsen van een bestelling een mail met daarin het rekeningnummer van Haarspelden.be. We raden je aan om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.
Koos je voor betalen via Bancontact? Dan zal na het bestellen van jouw bestelling, meteen een betaalformulier volgen.

Vanwaar wordt mijn pakketje verzonden?
Jouw pakketje wordt klaargemaakt bij ons thuis, in Dendermonde. Hier kan jouw bestelling ook afgehaald worden. Lukt dit niet, wordt het in Dendermonde naar het dichtstbijzijnde Bpost of Mondial Relay punt gebracht.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden/ geleverd?
Van zodra wij het betaalde bedrag hebben ontvangen (indien je voor bankoverschrijving vooraf koos), gaan wij met je bestelling naar de post.
Indien je voor betalen via bancontact koos, wordt jouw pakketje de dag zelf of de dag nadien verstuurd! Als je voor Bpost hebt gekozen, wordt je pakketje na 1-2 werkdagen geleverd. Als je voor Mondial Relay hebt gekozen, komt je bestelling na 2-5 werkdagen toe in het gekozen postpunt.

Als je voor Mondial Relay kiest, sturen wij jou een mailtje met daarin het afhaalpunt waar wij jouw bestelling naartoe sturen. Wij kiezen altijd de dichtstbijzijnde afhaalpunt, vetrekkende van het opgegeven thuisadres.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Tuurlijk! Je kan je bestelling afhalen op een afgesproken moment bij ons thuis in Dendermonde.

Je bestelling wordt gedurende 2 weken opzij gehouden. (tenzij anders afgesproken!) Beantwoord je binnen die 2 weken niet op onze berichtjes of mailtjes, dan word je bestelling geannuleerd.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Wegens hygiënische redenen kunnen wij geen bestellingen terugnemen.

Lukken alle haaraccessoires in mijn haar?
In het algemeen lukken onze haaraccessoires is alle haartypes. Moest dit niet zo zijn, staat dit telkens beschreven bij de informatie van een bepaald artikel.

Kunnen wij jullie haaraccessoires te koop aanbieden in onze winkel/ webshop/ kapperszaak/…?
Voor zakelijke samenwerkingen kan je ons steeds contacteren via info@haarspelden.be

Hoe kunnen wij een homeparty organiseren bij ons thuis?
Super leuk dat je dit wilt organiseren!
Neem contact op met ons via info@haarspelden.be, dan zoeken we samen naar een gepaste datum en bespreken we hoe we dit zullen aanpakken!