Algemene voorwaarden

 1. De verkoper
  De webwinkel Haarspelden.be is een dochteraanneming van Toepeneuze en eigendom van Deborah Lauvrys met maatschappelijke zetel te Bertbaan 7 – 9200 Dendermonde – België, tel. 0475/92 84 87 Ondernemingsnummer: 0886.297.512
 2. Toepassing
  Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
  Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.
 3. Prijzen
  3.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendmogelijkheden kan u kiezen bij het afrekenen.
  3.2 Verzending gebeurt via Bpost of Mondial Relay.
  3.3 Toepeneuze kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.
 4. Bestelling
  Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling (en eventuele online betaling).
  Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.  Toepeneuze behoudt zich het recht een bestelling te weigeren.
 5. Kwaliteit
  De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. 
  Toepeneuze is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt u zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden
 6. Betaling
  Betaling kan gebeuren op volgende manieren:
  -Via overschrijving op het Fintro rekeningnummer BE85 1448 7399 1706 op naam van Lauvrys Deborah en met vermelding van het bestelnummer/factuurnummer.  Je bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht. 
  OPGELET : Hou er rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat. Pakketten worden pas verstuurd nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening zichtbaar is.

  -Betaling kan ook gebeuren d.m.v. een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de code en het bedrag in het daarvoor voorziene vakje.
  – Bij ophaling te Dendermonde is het ook mogelijk contant te betalen of via de bancontract/Payconiq app.
 7. Levering & Retourzendingen
  Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan BPost of Mondial Relay overhandigd.
  Indien de klant niet aanwezig is op het leveringsadres, wordt het pakket 2 weken ter beschikking gesteld in het postkantoor. Bij niet tijdige ophaling van het pakket door de klant wordt het pakket teruggestuurd naar Toepeneuze.
  Vanaf dit moment kan de bestelling door de klant opgehaald worden op ons adres te Dendermonde. Indien de klant het opnieuw wil laten opsturen, dienen de verzendkosten opnieuw betaald te worden.
  We verzenden onze pakjes in gerecycleerde verpakking. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk, en hoeven we u ook geen verpakkingskosten aan te rekenen.
  U heeft ook de mogelijkheid het pakje zelf af te halen te Dendermonde, na het maken van een afspraak.
  De klant is verantwoordelijk voor het doorgeven van het correcte adres. Indien een pakket niet leverbaar is door ontbrekende of verkeerde adresgegevens, zal het pakket door BPost of Mondial Relay teruggestuurd worden naar Toepeneuze. De kosten voor het opnieuw opsturen van de zending dienen eerst voldaan worden alvorens wij uw bestelling opnieuw kunnen versturen met de correcte adresgegevens.
  Zoniet kan de bestelling opgehaald worden in onze kantoren te Dendermonde.
 8. Verzakingsrecht – retourneren
  Je hebt het recht af te zien van de verkoopovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. 
  Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend en ongebruikt zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.
  Terugbetaling geldt niet op artikels in solden, in outlet of artikels op bestelling.
  Verzendingskosten worden niet geretourneerd aan de klant. Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, behouden wij het recht de kost van verzending af te trekken van uw terugbetaling.
 9. Verzending
  Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Bestellingen worden onder normale omstandigheden binnen de 2 dagen na ontvangst van uw betaling verstuurd. Onze standaard transporteur voor levering in België is BPost of Mondial Relay. Het trackingnummer wordt toegevoegd aan de gegevens van uw bestelling.

  De verzendkosten zullen steeds aan de ontvanger aangerekend worden. Wij adviseren u om bestellingen zoveel mogelijk te groeperen, om hogere verzendkosten te vermijden.
  We doen ons best alle goederen zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport.
  Wij versturen alle pakketten met gerecycleerd verpakkingsmateriaal.
  Op deze manier houden we onze ecologische voetafdruk beperkt, en kunnen we u de extra kost de verpakking helpen besparen.

  We leveren enkel aan landen binnen de Europese Unie Verzending via
  * BPost: http://www.bpost.be/sites/default/files/product/ListePays_NL-bpackWorld_0.pdf
  * Mondial Relay: https://www.mondialrelay.be/nl-be/